Svako može biti vrhunski kuvar - Argeta nagradna igra konkurs

Autor nagradneigre | 17 Jun, 2010  Takmicenje pocinje 16.06.2010. a završava se zakljucno sa 14.07.2010. na stranici Argeta Srbija na Facebook-u.

  Uslovi za ucešce i tok takmicenja

  Pravo na ucešce imaju sva fizicka lica sa mestom prebivališta u Srbiji i sa aktivnim profilom na online socijalnoj mreži Facebook i koji su fanovi ili ce postati fanovi Facebook stranice Argeta Srbija tokom trajanja takmicenja, osim zaposlenih u privrednom društvu koje je organizator takmicenja.
  Svaka postavljena fotografija obavezno mora imati sledece elemente: kuvara – osobu sa
  kapom za kuvare ili najmanje jednim Argeta proizvodom. Takva fotografija ce uci u
  konkurenciju za takmicenje. Kupovina nije uslov za ucešce u takmicenju. Uputstvo za
  pravljenje kuvarske kape kao i slike Argeta proizvoda mogu se preuzeti i štampati na
  stranici Argeta Srbija na Facebook-u.

  Nagrade

  Svi ucesnici koji budu ucestvovali u takmicenju u skladu sa navedenim pravilima bice u konkurenciji za dodelu nagrada. Broj „like“ glasova koji fotografije budu imale odlucice pobednika (više glasova znaci bolja ocena). Na kraju takmicenja nagrade ce biti urucene takmicarima cije fotografije su odabrane glasovima posetilaca („like“ koje se nalazi ispod fotografije). Redosled nagrada (pocevši od maksimalnog broja glasova) je:

  Prva nagrada: poklon vaucer u iznosu od 30.000 dinara za kupovinu u TEMPO hipermarketu
  Od druge do devete nagrade: Argeta poklon paket

  Na kraju takmicenja imena pobednika i fotografije kojima su ucestvovali u takmicenju bice objavljeni na stranici Argeta Srbija na Facebook-u kao i na vebsajtu
  www.drogakolinska.com/rs . Pobednici imaju pravo na nagrade ukoliko se, po objavljivalju pobednika i na poziv organizatora, pismeno obrate i dostave tražene licne podatke na e-mail adresu info@argeta.com i ukoliko postupa po ostalim zahtevima organizatora u skladu sa ovim pravilima.

1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Svako može biti vrhunski kuvar - Argeta nagradna igra konkurs"

  hvala vam puno

  Autor biljana 13 Jul 2012, 17:43
Dodaj komentar

Zapamti me