Mondo selektor - Sp 2010

Autor nagradneigre | 17 Jun, 2010

   

  Konačno smo tu! Stiglo je Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi i sva uzbuđenja koja idu sa najvećim sportskim događajem na planeti.

  Radomir Antić i njegov 31 kolega su izabrali one igrače koji će imati tu čast da nose dres svoje reprezentacije na Mundijalu - vreme je da na delu dokažemo ono što mi, fanovi često izgovaramo - "da nije teško sastaviti dobar tim od najboljih svetskih fudbalera".

  Prva nagrada:
  Letovanje u Grčkoj za dve osobe + telefon Sony Ericsson X10

  Registruj seRegistruj se

   

  Pravila igre Mondo Selektor

  Kako selektor "može biti samo jedan", svaki učesnik u igri ima pravo da prijavi samo jednu ekipu i cela zabava počinje izborom fudbalera koji će čini sastav vašeg tima.

  Osnovna pravila

  Tim sačinjava tačno 15 igrača i sastavlja se na osnovu procenjene vrednosti igrača, koja je određena pred početak igre, i koja se tokom takmičenja može menjati principom ponude i potražnje – cena će rasti igračima koje angažuje veliki broj učesnika igre, dok će opadati onima koje učesnici igre izbace iz ekipe. Svaki učesnik na početku ima budžet od 100 miliona evra a dozvoljeno je iskoristiti i manje od punog iznosa. Takmičenje traje tokom Svetskog prvenstva, od 11. Juna do 11. Jula i odvija se u šest kola: tri u prvoj fazi takmičenja, osmina finala, četvrtfinale i zajedničko kolo koje obuhvata polufinale i finale. U okviru svakog kola ekipe dobijaju bodove, koji se sabiraju i na kraju takmičenja daju završni zbir.

  Tim

  Formacijski u timu se, prema mestu na terenu nalaze:

  • 2 golmana,
  • 5 odbrambenih igrača,
  • 5 veznih igrača i
  • 3 napadača.
  Spisak nagrada za deset najboljih selektora:
  1. Letovanje u Grčkoj za dve osobe + telefon Sony Ericsson X10
  2. telefon Sony Ericsson X10
  3. telefon Samsung i5700
  4. telefon Samsung S5233W
  5. telefon Samsung S3550
  6. telefon Nokia 2220
  7. mt:s mobilni prepaid internet
  8. mt:s mobilni prepaid internet
  9. mt:s mobilni prepaid internet
  10. mt:s mobilni prepaid internet
  PRIJAVI SE

   


Dodaj komentar

Zapamti me