NIVEA 100 godina nagradna igra

Autor nagradneigre | 22 Feb, 2011
  Vaš rad, fotografiju ili tekst koji odgovara na temu: ‘Kada pomislim NIVEA, setim se...’, pošaljite do 10. marta 2011., a 3 najemotivnija i najoriginalnija rada će biti nagrađeni sa po 2 pozivnice, za najnežnije krstarenje na NIVEA brodu, u Hamburgu, Nemačkoj,  09.-10. maja, 2011.
  Pobednici će uživati u druženju sa ljudima koji su stvorili NIVEA istoriju kao i potrošačima iz celog sveta koji su svoje poverenje poklonili  upravo NIVEA  proizvodima, pripremili smo i mnoga druga iznenađenja, od opuštajućih tretmana do specijalnih gostiju.
  Pravo učestvovanja u konkursu imaju svi punoletni državaljani Republike Srbije, sa boravišnom adresom u Republici Srbiji. Teritorija Kosova nije pokrivena ovim konkursom. U promociji ne mogu učestvovati zaposleni preduzeća organizatora, njihovi poslovni partneri niti bliža rodbina navedenih delatnika.
  Svaki registrovani član i učesnik nagradnog konkursa ima pravo da postavi jednu svoju sliku i jednu priču, duplo postavljene objave biće obrisane.
  Da biste glasali za omiljenu priču ili fotografiju morate da budete registrovani a zatim i prijavljeni i možete glasati za svaku od objava po jednom dnevno, a zatim ponovo sutradan.

   2 Komentari & 0 Trekbekovi od "NIVEA 100 godina nagradna igra"

  Lepo kruzer, nema sta.

  Autor Krstarenje Beograd 10 Feb 2012, 16:10

  Ni kapa nista nije losija.

  Autor Krstarenje Beograd 14 Feb 2012, 16:53
Dodaj komentar

Zapamti me