Oseti puls grada osvoji iPAD NEOGEN.RS NAGRADNA IGRA

Autor nagradneigre | 13 Dec, 2010

  PRAVILA NAGRADNE IGRE "Oseti puls grada"

   

  1. Uvod
  1.1 Nagradna igra "Oseti puls grada" će se održati u periodu 1 – 31. decembra 2010.
  1.2 Organizator nagradne igre je Neogen doo Subotica, Jo Lajoša 67/15, 24000 Subotica, PIB 103801334, MB 20021098, u daljem tekstu Organizator. Odluka o održavanju nagradne igre u skladu sa ovim pravilima je konačna i obavezujuća za učesnike.
  1.3 Zaposleni kod Organizatora i članovi njihovih porodica nemaju pravo učešća u nagradnoj igri.

  2. Učešće
  2.1 U nagradnoj igri mogu učestvovati svi registrovani korisnici sajta Organizatora neogen.rs, koji prihvataju pravila i uslove učešća.
  2.2 Korisnik može učestvovati u nagradnoj igri pristupanjem samo jednom nalogu, u kome su navedeni njegovi tačni podaci.
  2.3 Učesnici u nagradnoj igri daju saglasnost da, u slučaju osvajanja nagrade, njihove slike bude upotrebljene u reklamne svrhe u sklopu marketinških aktivnosti Organizatora. Učešćem u takmičenju, korisnik potvrđuje da je upoznat sa pravilima i uslovima korišćenja sajta Organizatora i nagradne igre, te će se svaka pritužba po tom osnovu smatrati nevažećom.

  3. Registracija
  3.1 Da bi učestvovao u nagradnoj igri "Oseti puls grada", svaki učesnik mora prethodno da se registruje na sajtu Organizatora neogen.rs. Ukoliko učesnik već ima korisnički nalog, može da ga koristi za učešće u nagradnoj igri. Da bi učestvovao u nagradnoj igri i konkurisao za nagrade, učesnik mora postaviti bar jedan Događaj, Mesto ili Uslugu u odeljku „Izlasci“.
  3.2 Svaki učesnik se identifikuje na osnovu korisničkog imena izabranog prilikom registracije na neogen.rs. Organizatora zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike sa korisničkim imenima koja sadrže obscene ili uvredljive reči, reč „neogen“ u bilo kom obliku ili napad na druge učesnike nagradne igre.
  3.3 Učesnici čije je ponašanje neprihvatljivo (nepristojni komentari, spam i sl.) će dobiti pismenu opomenu od Organizatora. Ukoliko ponove ponašanje koje je predmet opomene, biće diskvalifikovani iz daljeg takmičenja, a svi njihovi do tada stečeni poeni će se biti obrisani.
  3.4 Takmičari imaju pravo da komuniciraju među sobom putem kanala "Oseti puls grada". NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje svakog korisnika, bez prava ponovnog učešća, koji na tom kanalu koristi pretnje, uvrede ili govor mržnje.
  3.5 Svaki pokušaj prevare (kreiranje lažnih naloga radi sticanja glasova i sl.) će biti sankcionisan diskvalifikacijom bez prava ponovnog učešća.

  4. Mehanizam naradne igre
  Učešće u nagradnoj igri podrazumeva postavljanje bar jednog Događaja, Mesta ili Usluge u odeljak “Izlasci” na neogen.rs. Koraci su sledeći:
  4.1 Ulazak u postojeći neogen nalog za registrovane korisnike ili kreiranje novog naloga, za neregistrovane
  4.2 Postavljanje jednog “Izlaska” (mesto, događaj, usluga) sa opisom i najmanje jednom fotografijom.
  4.3 Distribucija sadržaja sa ciljem osvajanja što većeg broja poena.

  5. Način bodovanja
  5.1 Korisnici mogu da:
  - osvoje 1 glas za svaki zeleni glas od nekog drugog korisnika („sviđa mi se“)
  - osvoje 10, 20 odn. 80 glasova za svaki plaćeni glas od strane drugog korisnika ili koji da sam sebi, u protivvrednosti 3, 7 odn. 10 neura (virtuelna neogen valuta)
  - izgube 1 glas za svaki crveni glas dobijen od nekog drugog korisnika („ne sviđa mi se“)
  5.2 Samo glasovi potvrđenih neogen naloga se uzimaju u obzir.
  5.3 Korisnik može dati maksimalno jedan glas po izlasku na dan.

  6. Rangiranje
  6.1 Rang lista koja se objavi na zvaničnoj stranici nagradne igre je konačna i neopoziva.
  6.2 Organizator zadržava pravo kontrole ispravnosti naloga korisnika koji su glasali. Ukoliko se utvrdi da je pobednik osvojio najviše glasova zahvaljujući glasovima nepotvrđenih naloga, nagradu osvaja sledeći najbolje rangirani učesnik.

  7. Poredak
  7.1 Poredak učesnika će biti sastavljen na osnovu ukupnog broja glasova prema načinu bodovanja opisanom u tački 5. Broj osvojenih bodova jednak je ukupnom broju glasova za sve izlaske (mesta, događaje, usluge) koje je učesnik postavio (glasovi za mesto 1 + glasovi za mesto 2 +...+ glasovi za događaj 5).
  7.2 Poredak učesnika je javan i biće dostupan na zvaničnoj stranici nagradne igre. Pobednik će biti proglašen 31. decembra 2010. na osnovu ukupnog broja sakupljenih glasova. Ukoliko se desi da dva ili više učesnika imaju identičan broj bodova, pobednik će biti određen putem žreba.

  8. Diskvalifikacija
  Učesnik koji na bilo koji način prekrši pravila ili nanese štetu ugledu Organizatora ili drugih učesnika će biti isključen iz takmičenja. Podaci korisnika registrovani u nalogu moraju biti tačni, jer mogu podleći proveri. Pokušaj prevare u bilo kom smislu, diskvalifikuje učesnika i dovodi do trajne zabrane učešća u budućim nagradnim igrama pokrenutih od strane Organizatora.

  9. Nagrade
  Organizator nudi sledeću nagradu: 16GB Apple iPad

  10. Porezi i doprinosi
  Organizator takmičenja ne snosi poreske ili druge finansijske obaveze vezane za ponuđenu nagradu. Ove obaveze su isključivo dobitnikova odgovornost.

  11. Dodela nagrada
  Dobitnik nagrade ima obavezu da se javi 10 dana pošto je dobio mail u kome je obavešten/a o nagradi. U slučaju ne javljanja u ovih 10 dana, pobednik gubi pravo na nagradu.
  Pobednik ima obavezu da ispuni obrazac pre dobijanja nagrade. Nagrada će biti ispaćena u skladu sa dogovorom posle dobijanja popunjenih dokumenata.
  Nema mogućnosti isplate novčanog ekvivalenta nagrade.

  12. Nadležnost u slučaju spora
  Eventualna sporna pitanja između Organizatora i učesnika takimičenja će biti razrešena sporazumno. Ukoliko to nije moguće, spor će rešavati nadležni pravosudni organi.

  13. Prekid nagradne igre
  Nagradna igra može biti prekinuta u slučaju više sile ili odlukom Organizatora, ali ne pre objave na nacionalnoj televiziji ili dnevnim novinama.
  Pravila nagradne igre se mogu izmeniti bez obaveštavanja učesnika takmičenja. Bilo bi poželjno da učesnici takmičenja proveravaju ova pravila tokom trajanja takmičenja kako bi bili obavešteni o promenama koje su unešene.

   UCESTVUJ U NAGRADNOJ IGRI


1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Oseti puls grada osvoji iPAD NEOGEN.RS NAGRADNA IGRA"

  Ne verujte ovim Rumunima, to su mufljuzi...

  Autor bre 23 Dec 2010, 16:55
Dodaj komentar

Zapamti me