SONY ERICSSON FAN FOTOGRAF - osvoji putovanje u Afriku

Autor nagradneigre | 14 Apr, 2010

   

   

   

  Iskoristi jedinstvenu priliku i osvoji nagradno putovanje, za tebe i tvog ortaka, u Južnu Afriku na Fifa World CupTM 2010. Neponovljiva prilika da gledaš i fotografišeš utakmicu Srbija - Australija, iz prvog reda, na terenu sa fotoreporterima.

  Pokaži kako te fudbal inspiriše, pošalji nam fotografiju, učestvuj u foto konkursu i rezerviši svoje mesto pored terena. Pored toga, možeš da osvojiš i jedan od tri Sony Ericsson mobilna telefona ili neku od mnogobrojnih vrednih nagrada.Glasovi tvoje ekipe prave razliku, oni će odlučiti ko ide u Južnu Afriku. Pozovi prijatelje da glasaju za tvoju fotografiju i povedi jednog od njih sa sobom.Registrujte se i pošaljite svoju fotografiju Registruj se

  Ako ste već registrovani, ulogujte se ovde

  O konkursu

  Iskoristi jedinstvenu priliku i osvoji nagradno putovanje, za tebe i tvog ortaka, u Južnu Afriku na Fifa World CupTM. Neponovljiva prilika da gledaš i fotografišeš utakmicu Srbija – Australija, iz prvog reda, na terenu sa fotoreporterima.

  Sony Ericsson Vivaz vas vodi na Fifa World CupTM svetsko prvenstvo 2010. u fudbalu u Južnoj Africi na utakmicu Srbija – Australija. Učestvuj u Sony Ericsson Fan Fotograf foto konkursu, postavi do tri svoje fotografije inspirisane fudbalom i osvoji neku od Sony Ericsson nagrada. Sony Ericsson Fan Fotograf nagradni foto konkus je otvoren za prijave i glasanje od 7 aprila. do 10. maja 2010 godine.

  Pozovi prijatelje da glasaju za tvoje fotografije, dvočlani žiri će na osnovu glasova publike proglasiti pobednika i dobitnike nagrada.

  I nagrada – Put za dvoje, u Južnu Afriku na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine,
  na utakmicu Srbija - Australija, uz pokriće svih troškova boravka i smeštaja

  II, III i IV nagrada - Sony Ericsson mobilni telefon

  Pobednika konkursa biraju, na prvom mestu Publika, Goran Božanović – sportski novinar Sportal i Ivan Dimitrijević – urednik Fotomanijak.com.

  Pobedničke fotografije biće objavljene 15. maja 2010. godine na sajtu.

  Pravo učešća imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji. Učesnici koji postave fotografije koje nisu njihovo vlasništvo ili odstupaju od teme foto konkursa, biće diskvalifikovani iz daljeg takmičenja. Učesnici koji ne ostave tačne i potpune lične podatke, takođe će biti diskvalifikovani iz daljeg takmičenja. U slučaju da na konkursu pobedi fotografija čiji autor ima manje od 18 godina, autor dobija II nagradu, dok će I nagrada biti dodeljena prvom sledeće rangiranom učesniku, na rang listi foto konkursa.

  Detaljne uslove učestvovanja možete pogledati ovde.

  Za sva pitanja i sugestije možete kontaktirati organizatora, putem kontakt formulara.


Dodaj komentar

Zapamti me