Tvoja kartica, tvoj praznik American Express® kreditna kartica nagradna igra

Autor nagradneigre | 10 Feb, 2011Kupovina za praznike je nešto u čemu svi uživamo. Vaša American Express® kreditna kartica čini da uživate ipak malo više, jer novac koji ste potrošili možete dobiti nazad.
Plaćajte što češće Vašom American Express kreditnom karticom karticom, od 18. decembra 2010., do 15. februara 2011, i dobićete šansu da Vam se potrošeni novac vrati! Tokom ovog perioda, nagrađujemo po 20 korisnika mesečno refundiranjem potrošnje u iznosu od 200 evra.
Obradujte Vama drage osobe a i sebe poklonima u vreme novogodišnjih praznika i učinite praznike još lepšim uz pomoć Vaše American Express kreditne kartice.
 
Kako da kupovinu pretvorite u praznik?
Za učešće u nagradnoj igri dovoljno je da tri puta mesečno, izvršite plaćanje American Express kreditnom karticom u zemlji ili inostranstvu, uz minimalan iznos transakcije od 100 dinara ili 1 evra, ili da postanete novi korisnik osnovne ili dodatne American Express kreditne kartice. Češćim korišćenjem Vaše American Express kartice povećavate šanse za osvajanje nagrade.

 

Super Press nagradna igra - samo u Pres novinama

Autor nagradneigre | 10 Feb, 2011


Počela je nova velika nagradna igra Super Press! Da bi učestvovali potrebno je samo da kupite dnevne novine Press i odlepite stiker. Nagrade su:
svaki dan :
2 X velika kupovina u DIS hipermarketu
3 X m:ts prepaid mobilni net (USB modem i 4 GB kredita)

jednom nedeljno:
LCD TV

Superpremija:
Škoda Fabija


Blic jackpot 2011 nagradna igra blic novina

Autor nagradneigre | 10 Feb, 2011Blic Jackpot nagradna igra traje od 10. januara do 10. marta 2011.  

Nagrade  su:
100 x 10.000 dinara
100 x zimovanje
1 x Toyota Yaris (bele boje)
i još 10.000 nagrada.

• učestvujte svaki dan neograničeno
• kupon treba otvoriti i identifikovati tri ista simbola na unutrašnjoj strani jednog ili drugog dela kupona
• tri ista simbola u jednom delu kupona označavaju pravo na JEDNU nagradu
• simboli iz jednog i drugog dela kupona se međusobno ne mogu kombinovati
• učesnik koji ostvari pravo na nagradu ISTOG DANA MORA DA POZOVE kol centar na
011/ 3537547 od 17 do 24h, i saopšti šifru kupona i svoje lične podatke (ime i prezime, adresu, JMBG i broj telefona)
• pri preuzimanju nagrade, dobitnik mora da dostavi deo naslovne strane sa srećkom (dobitnim kuponom) i fotokopiju lične karte
• ukoliko se dobitnik ne javi u predviđenom vremenu, gubi pravo na nagradu.Puna kuća za 15 dinara! ALo nagradna igra

Autor nagradneigre | 10 Feb, 2011Počela je nova nagradna igra dnevnih novina Alo. Da bi učestvovali, potrebno je samo da kupite novine za 15 dinara i odlepite stiker. Nagrade su:
1 x Citroën C1
5 x spavaća soba
5 x kuhinja
i još 10.000 nagrada
Video zoniranje SBB nagradna igra

Autor nagradneigre | 10 Feb, 2011

Video zoniranje


OPIS NAGRADNOG KVIZA I USLOVI UCESTVOVANJA U NJEMU

 SBB - SRPSKE KABLOVSKE MREZE,  Beograd, Bulevar Zorana Djindjica 8a  (u daljem tekstu Organizator) u svrhu promocije svoje nove usluge "SBB Video zona"  organizuje i objavljuje nagradni kviz pod nazivom "Video zoniranje".

 Radi ostvarenja ovog cilja Organizator pokrece web sajt www.videozona.rs  na kome se nalazi nagradni kviz. Isti kviz bice postavljen na Facebook-u kroz Fan page.  Na sajtu i Fan page-u bice postavljena aplikacija putem koje se zainteresovani prijavljuju za ucesce u nagradnom kvizu.

 Prijavljivanje na kviz podrazumeva pravljenje sopstvenog naloga - registrovanje, sadrzi identifikacione  podatke ucesnika kao e-mail adresu. Prijava se aktivira putem linka koji se salje na prijavljenju mail adresu, na taj nacin se potvrdjuje validnost e-mail adrese.

 Ucesnik sa registrovanim nalogom stice pravo da  na nagradnom kvizu ucestvuje neograniceni broj puta, jednom u toku 6h.  Kviz je po formi kviz znanja, svaki ucesnik odgovara na 10 pitanja sa 3 ponudjena odgovora od kojih je samo jedan tacan. 
 Netacni odgovori povlace 25 negativna poena, dok tacan odgovor povlaci 99 pozitivnih poena. 
 Svaki ucesnik boduje se i po kriterijumu vremena u kojem je kviz uradjen. Sto znaci da ako dva ucesnika imaju isti broj poena u prednosti je onaj koji je kviz popunio u kracem vremenskom periodu.

 Ucesnik se moze registrovati samo jednom sa jedne mail adrese.

 Organizator zadrzava pravo da neprimereno korisnicko ime (uvredljive reci) ukloni iz baze.

 Ucesnik snosi odgovornost  za istinitost licnih podataka.

 Kviz za finaliste je nacin na koji se odredjuje prvoplasirani u slucaju da su dva ucesnika osvojili isti broj poena u istom vremenskom periodu.  Selektivni  kviz koji se salje na e-mail finalista objavljuje se na sajtu i Fan page-u  u resenom obliku sa vremenom koje je finalistima trebalo da kviz rese.  Istom  metodologijom se vrsi odabir izmedju istoplasiranih za drugo i trece mesto nagradnog kviza.

 Neodazivanje jednog od finalista na poslati kviz u roku od 48 sati automatski ga diskfalifikuje iz nagradnog kviza.

 Dobitnike nagrada odredjuje strucna komisija imenovana od strane SBB-a kao organizatora kviza.

 Kviz pocinje 30.12.2010. godine u 12:00h i zavrsava se 28.02.2011. godine u 23:59h.

 Pravo ucesca na kvizu imaju sva fizicka lica sa prebivalistem u Republici Srbiji, osim:
 
 1. Lica koja su u vreme trajanja nagradnog kviza bila ili su po njegovom zavrsetku zaposlena ili na drugi nacin rade kod Organizatora, njihovi bracni drugovi, roditelji i njihova deca.

 2. Lica koja su u vreme trajanja kviza bila ili su po njegovom zavrsetku zaposlena ili na drugi nacin rade u preduzecima koja su na bilo koji nacin saradjivala na pripremi i realizaciji kviza, njihovi bracni drugovi, roditelji i njihova deca.

VRSTE NAGRADA
 
 Vrsta nagrade, opis i ukupan broj:

 1. Prva nagrada:  12 meseci pretplate na kablovsku televiziju, Internet brzine od 4 Mb/s, besplatno koriscenje HD prijemnika, svi paketi iz D3 usluge i klub zona u okviru SBB usluge VIDEO ZONA! Vrednost nagrade iznosi  62.200 dinara

 2. Druga nagrada : 6 meseci pretplate na kablovsku televiziju, Internet brzine od 4 Mb/s, besplatno koriscenje HD prijemnika, svi paketi iz D3 usluge i klub zona u okviru SBB usluge VIDEO ZONA! Vrednost nagrade iznosi  32.380 dinara

 3. Treca nagrada : 3 meseca pretplate na kablovsku televiziju, Internet brzine od 4 Mb/s, besplatno  koriscenje HD prijemnika, , svi paketi iz D3 usluge i klub zona u okviru SBB usluge VIDEO ZONA!  Vrednost nagrade iznosi 17.470 dinara
 *U izuzetnom slucaju da pobednik kviza nije korisnik SBB usluga i nema tehnickih uslova za prikljucenje na SBB mrezu i koriscenje SBB usluga, nagrade se zamenjuju vaucerima za kupovinu u ComTrade Shopu, u  vrednosti gore navedenih nagrada.

 Jedan ucesnik moze osvojiti samo jednu nagradu.

NACIN I POSTUPAK DODELE NAGRADA

 Na sajtu i  www.videozona.rs   i na Facebook Fan page strani u roku predvidjenom pravilnikom  bice objavljena imena  pobednika kviza.

 Pri dodeli nagrada uzece se u obzir samo finalna lista ucesnika zakljucno sa 23:59h, 28.02.2011. godine.

 Imena dobitnika nagrada bice objavljena na  sajtu www.videozona .rs . i FB Fan page-u

NACIN I ROK PREDAJE NAGRADA

 Nagrade moraju biti preuzete najkasnije do 31.03. 2011. godine. 

 Pre preuzimanja nagrade potrebno je da nagradjeni ucesnici konaktiraju organizatora kviza i pozovu se na e-mail u kojem se obavestavaju o pobedi na kvizu.Nagradjeni ucesnici ce moci da preuzmu svoje nagrade na sledecoj adresi:

 - SBB korisnicki centar, Kralja Petra 55, 11000 Beograd

 Nakon objavljivanja liste nagradjenih ucesnika , Organizator ce kontaktirati dobitnike nagrada putem kontakt podataka koje je ucesnik ostavio prilikom registracije.

 Ucesnik je obavezan da sa sobom ponese licna dokumenta. Ukoliko kontakt podaci nisu u skladu sa licnim podacima, organizator nije u obavezi da ucesniku dodeli predmetnu nagradu. 

 Prilikom preuzimanja nagrade ucesnici ce dokazati svoj identitet podnosenjem na uvid licnog dokumenta koji sadrzi ime i prezime lica, kao i broj licnog dokumenta.

 Nagradjeni ucesnik obavezan je da prilikom preuzimanja nagrade potpise zapisnik o preuzimanju nagrade, kao i da Organizatoru obezbedi sledece podatke i o istima pruzi dokaz uvidom u vazecu licnu kartu:

1. ime i prezime
2. mesto i adresa stanovanja
3. broj licne karte
4. maticni broj

 Ukoliko nagradjeni ucesnik postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne potpise zapisnik niti pruzi potrebne podatke prilikom preuzimanja nagrade, Organizator nije u obavezi da mu dodeli predmetnu nagradu.

UCESNICI/SAGLASNOST SA PRAVILIMA

 Ucesnici koji ucestvuju na nagradnom kvizu nemaju pravo da zahtevaju drugacije nagrade ili nagrade u vecim kolicinama ili vecoj vrednosti od onih koje su navedene u ovim Opstim pravilima.  Nagrada je definisana ovim pravilnikom i nije zamenjiva za novac u istoj protivrednosti. Ucestvujuci u nagradnom kvizu  ucesnici prihvataju u svemu ova Opsta pravila.

PUBLICITET

 Ucescem na ovom nagradnom kvizu ucesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici neke od nagrada, njihovi licni podaci: ime, slika, video materijal i sl. mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u obliku stampanog, zvucnog, foto i video materijala. 


PRAVILA KVIZA

 Pravila ucesca u kvizu bice objavljena na web sajtu www.videozona.rs i FB Fan page-u.

U SLUCAJU SPORA

 U slucaju spora izmedju Organizatora i ucesnika kviza nadlezan je sud u Beogradu.

PREKID KVIZA 

 Nagradni kviz se moze prekinuti jedino u slucaju vise sile o cemu ce ucesnici odmah biti informisani putem pismenog obavestenja na web sajtu www.videozona.rs i FB Fan page-u.


McDonald's nagradni konkurs “Odlična vest za vas šest” nagradna igre

Autor nagradneigre | 10 Feb, 2011Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom “Odlična vest za vas šest”  preko
internet sajta Organizatora koja se nalazi na adresi http://www.facebook.com/McDonaldsSrbija . Konkurs se organizuje na period počev od 01.02.2011. godine do 15.03.2011. godine.
Konkurs se organizuje radi promocije proizvoda i usluga kompanije McDonald’s.
Konkurs se organizuje za korisnike sa teritorije Republike Srbije.
Za ucešce na konkursu ucesnik se prijavljuje “lajkovanjem” McD Facebook fan strane, prihvatanjem aplikacije, kreiranjem grupe od 6 učesnika u aplikaciji i sakupljanjem poena unutar nje. Sakupljanje poena unutar grupe u aplikaciji vrši se ukucavanjem jedinstvenih kodova sa kupona dobijenih u McDonald’s restoranima. Svaki jedinstveni kod može se iskoristiti samo jednom u aplikaciji i donosi 1 (jedan) bod korisniku koji ga je uneo. Svaki korisnik može biti clan jedne ili više grupa a korišcenjem jednog koda sa kupona može formirati sopstvenu grupu. Svaka grupa može imati tačno 6 članova, ukoliko grupa iz bilo kog razloga ima manji broj clanova od 6 postaje neaktivna sve do popune broja članova.
Na kraju vremenskog perioda trajanja nagradnog konkursa tri prvoplasirane grupe prema
ukupnom broju osvojenih poena osvajaju nagrade:

Prva nagrada
180 vaučera za McD obrok
(svaki član grupe - 30 vaučera)

Druga nagrada
90 vaučera za McD obrok
(svaki član grupe - 15 vaučera)

Treća nagrada
42 vaučera za McD obrok
(svaki član grupe - 7 vaučera)
Pobednici će biti proglašeni 20.03.2011. godine na McDonald’s Facebook fan
stranici i McDonald’s Srbija web sajtu.

 


 NOKIA RADIO BUZZ super nagradna igra

Autor nagradneigre | 10 Feb, 2011


 

 

Posetite facebook stranicu NOKIA Serbia, kliknite LIKE i nastavite preteagu aplikacija koje mogu da Vam ulepšaju dan. Prijavite broj aplikacija i izaberite TDI radio.  Skinite sto više aplikacija na Vaš NOKIA mobilni telefon, pozovite što više Vaših prijatelja da prikupi neke nove aplikacije i telefon NOKIA C7 je Vaš!!!!

Koja pesma je u toku na TDI radiju, neka Vaš telefon liči na Vas, najnovije vesti, Tviter, Facebook, igrice – to su sve zanimljive aplikacije koje su van dostupne jednim potezom!

Iskoristite šansu koju Vam nude TDI radio i NOKIA – osvojite neverovatni model C7

Vise o tome na facebook.com/NokiaSerbia 

 

POSTANITE TAKODJE FAN NAGRADNIH IGRI NA FACEBOOKU OVDE

«Prethodni   1 2