Radio S rijaliti šou „Brojač“

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010

 

U ponedeljak 19. aprila na najslušanijem radiju u Srbiji, Radiju S, počeo je najzabavniji radijski rijaliti šou pod nazivom Brojač”.

 

Glavne zvezde ovog šou programa su Vozač i Brojač. U ulozi brojača je poznati voditelj Voja Nedeljković a u ulozi vozača Duško.

 

Ko je Duško? Duško je naš komšija… Ima 37 godina, troje dece, ženu i bivšu ženu (ne zna se koja je džangrizavija), taštu i bivšu taštu, (nezna se koja je dosadnija), rodbinu i mnogobrojne prijatelje kojima uvek treba nešto da se završi, a Duško je kao stvoren za to! Naivčina i dobričina, on svima hoće da učini. Jedino što želi za sebe je slobodno vreme kako bi mogao da ode na pecanje.

Kao zaposlen vozač na Radiju S, njegov posao podrazumeva vožnju po ceo dan u novom Twingu. On svakodnevno dobija odredjene zadatke koje treba da izvrši po celoj Srbiji za potrebe Radija S. U toj nameri ga uporno ometaju njegovi najbliži.

Slušaoci će morati da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi.

Svakog radnog dana od 8h do 18h časova Duško će se uključivati u program Radija S i davati informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Brojač, Voja Nedeljković, će brojati kilometre koje je Vozač prešao. Slušaoci Radija S treba da pokažu koliko poznaju grad u kome žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao. Osim vrednih dnevnih i nedeljnih nagrada, na kraju ovog šou programa koji traje do 31. maja, slušaocu koji zna tačan ili najpribližniji broj ukupnih predjenih kilometara, sledi glavna nagrada, ni manje ni više, novi RENAULT TWINGO koji će dodeliti AK Kompresor, generalni diler Dacie i Renault-a.

 

BROJAČ – OBJAŠNJENJE UČEŠĆA:

Dnevnu nagradu osvaja slušalac koji zna i pošalje sms-om tačnu ili najpribližniju pređenu dnevnu kilometražu Twinga. Ukoliko ima više slušalaca sa istom kilometražom nagradu dobija onaj koji je vremenski prvi poslao.

Nedeljnu nagradu osvaja slušalac koji zna i pošalje sms-om ukupnu tačnu ili najpribližniju pređenu kilometražu za nedelju dana. Ukoliko ne postoji odgovor sa tačnom nedeljnom kilometražom nagradu osvaja najpribližnija kilometraža koja je prva poslata.

Glavnu nagradu – Renault TWINGO osvaja slušalac koji zna i pošalje sms-om ukupnu tačnu ili najpribližniju pređenu kilometražu Twingo za vreme trajanja celog kviza (6 nedelja). Ukoliko ne postoji odgovor sa tačnom kilometražom nagradu osvaja najpribližnija kilometraža koja je prva poslata.

 

Uključenje Brojača I Duška u program:

 

8.50h, 9.30h, 12.30h, 16.30h i 18.15h – radnim danima

 

Pregled dana: 20.00h – radnim danima

 

Slušaoci šalju SMS na sledeći način:

S_ ( broj kilometara koji je Duško prešao)

pošaljite na broj 5111

Cena sms-a 50 din + cena osnovnog sms-a + porezi

Poruka se može slati sa bilo koje naše mreže MTS, Telenor, VIP.

Voyage Bleu / Plavo putovanje

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010Ukoliko za vas izrazi kao: sloboda duha… nekomformizam… snaga ličnosti… spontanost… radost življenja… razumevanje… prihvatanje drugih… fleksibilnost stavova… sopstveni pogled na svet koji nas okružuje… – predstavljaju nešto poznato, nešto s čim živite svaki dan – onda ste spremni da se pridružite na Plavom putovanju – Voyage Bleu!
Svoje radove, svi zainteresovani mogu da predaju tokom trajanja radionica koje će se održavati u O3ONE-u, od 26. aprila – 6. maja 2010. godine, koje će voditi moderator iz oblasti koje su zastupljene na konkursu.

Nagrada za najbolji rad će biti dodeljena u novčanom iznosu školarine za jednu godinu studija u Srbiji, dok će druga i treća nagrada biti Inter rail karta za put po Evropi i trista eura, kao i lap top. Radovi koji se na najbolji način približe ideji slobode i urbanog, biće i učesnici završne izložbe ovog projekta.

Radove mozete dostaviti od ponedeljka 26.04.2010. u galeriju Ozon, Andricev venac 12, svakog dana od 12-20h. Ili, ukoliko niste u mogucnosti, poslati na mail voyagebleu.konkurs@gmail.com

Trgovine TUŠ nagradna igra - Kupi označene proizvode i osvoji

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010Nagradna igra počinje 16. marta 2010. god., i trajaće do 1. juna 2010. godine a priredjevaće se na teritoriji Republike Srbije.

Uslovi za učešće u ovoj nagradnoj igri:
• Da je kupac fizičko lice sa stalnim boravkom u republici Srbiji.
• Da je kupac član Tuš Kluba, tj. da prilikom kupovine priloži svoju ličnu tuš klub karticu koju kasirica skenira i na taj način zabeleži kupovinu kupca.
• Da kupac kupi jedan od ovih proizvoda koji će u periodu trajanja nagradne igre biti označeni na mestu prodaje.
• Da kupac pravilno popuni nagradni kupon (ime i prezime, JMBG, ulica, grad, telefon, broj fiskalnog računa, broj tuš klub kartice)

Ukoliko kupac ne ispuni jedan od ovih uslova automatski nije u nagradnom izvalačenju, pa tako i ne učestvuje u nagradnoj igri.

Za nagradnu igru se utvrdjuje fond nagrada koji čine:

• 6 x skuter Piaggio ZIP 50 4T ukupne vrednosti 733.680,42 dinara
• 10 x bicikl Alpina Pacific M vrednosti 10 x 7.162,84 ukupno 84.521,51
• 20 x poklon bon za kupovinu u TUŠ supermarketima pojedinačne vrednosti 5.000 dinara, ukupno 100.000 dinara.

B92 & Coca Cola „Proslavi u ritmu fudbala“

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010

 

Da li želiš na Svetsko prvenstvo?

Pokaži nam kako slaviš posle postignutog gola.

Sve to snimi i pošalji nam, jer te B92 i Coca-Cola vode u Južnu Afriku.

Slanjem snimka svog radovanja postaješ potencijalni dobitnik puta na Svetsko prvenstvo za dve osobe na utakmicu Srbija - Gana. Pored toga očekaju te Sony Play station 3 konzole kao i stolovi za stoni fudbal za pikanje fudbalice sa društvom.

Uživaj u fudbalu, snimi svoje radovanje i učestvuj u takmičenju koje organizuju B92 i Coca-Cola

 

Detaljna pravila nagradne igre pogledajte OVDE

 

Kako da napravite dobar snimak i osvojite nagradu?

Pogledajte uputstvo OVDE

 

Snimak koji ste napravili, zajedno sa svojim podacima pošaljite OVDE

 

Nagrade

Prvo mesto - Aranžman za svetsko prvenstvo za dve osobe od 10. do 15. juna. Aranžman uključuje prevoz, kompletan smeštaj i organizaciju puta, karte za utakmicu Srbija - Gana, vizu i osiguranje.

Drugo i treće mesto - Sony Play Station 3 sa World Cup 2010 igricom

Četvrto, peto i šesto mesto - Sto za stoni fudbal

Sedmo, osmo, deveto i deseto mesto - Football celebration kit (majca, kačket, zastava…)

Svi ostali koji su poslali snimak - Vuzvuzvele (vrsta navijačke trube).


 Sve ostale informacije u vezi ove nagradne igre pogledajte OVDE

Frikom Goool nagradna igra

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010

 

 

 

Dragi drugari,
Vaše prvenstvo u fudbalu počinje!
Potražite u Frikomovim frižiderima novi sladoled Frikom Goool. Igrajte se i osvajajte
BROJNE POKLONE:

- Svaki dan, pobednik dana (onaj ko bude prvi na DNEVNOJ top listi) osvaja zvanični dres Fudbalske reprezentacije Srbije.
- Svake nedelje, pobednik nedelje (onaj ko bude prvi na NEDELJNOJ top listi) osvaja Mobilni telefon LG GM205 - sa integrisanim Dolby Mobile sistemom i prepaid broj sa 1000 dinara kredita!
- Svaki mesec, pobednik meseca (onaj koji bude prvi na MESEČNOJ top listi) osvaja novi redizajnirani Playstation 3 Slim 250GB

Kupovinom sladoleda GOOOL na svakom štapiću pronaći ćete odštampan kod koji Vam omogućava da odigrate interaktivnu igricu Goool. Uživaj, zabavi se i treniraj svoj omiljeni sport – fudbal i daj GOOOL!

I to nije sve, u svakom sladoledu pronaći ćete poklon GOOOL karte.

Pročitaj kratka uputstva i navali kao pravi
fudbaler, na osvajanje vrha top liste!

pravila Frikom GOOOL sladoledi nagradna igra

Meridian nagradna igra - Final Four Paris 2010

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010

Final Four Paris 2010


Meridian vodi 2 najvernija igrača u Pariz na završne utakmice Evrolige od 6. do 10. maja 2010.
Da bi učestvovali potrebno je da sakupite nedobitne tikete čiji zbir iznosi više od 199 dinara i upišete na njima svoje podatke (ime, prezime, br. lične karte i kontakt telefon). Nedobitne tikete potom predajte operateru na bilo kom uplatnom mestu kladionice Meridian.
Imena 2 najvernija igrača koji putuju u Pariz biće objavljena u kladionici Meridian u ul. Cara Dušana 66 u Beogradu 2. maja 2010. u 18h.
Paket obuhvata:
- besplatne karte za sve mečeve Final Four-a
- autobusku kartu Beograd - Pariz - Beograd
- hotelski smeštaj
- džeparac

Takmičenje za najbolju ICT istraživačku ideju

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010

 

U okviru EU FP7 projekta ICT-WEB-PROMS organizuje se takmičenje za najbolju ICT istraživačku ideju.

Prijavljivanje ideja je do 15. maja 2010.

Nagrada je put u Brisel na ICT 2010.

Vise informacija na  www.ict-web-proms.eu/competition

Zlatibor HOOT travel - nagradna igra - konkurs

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010

 

U TOKU JE NAGRADNA IGRA. SVAKOG MESECA ZA NAJBOLJI, NAINVENTIVNIJU, NAJORIGINALNIJU FOTOGRAFIJU DODELJUJEMO NAGRADNI VIKEND NA ZLATIBORU ZA DVE OSOBE.

SVE STO TREBA DA UREDITE JESTE DA NADJETE INTERESANTNU FOTOGRAFIJU SA NETA, DA ISECETE DEO GDE BI TREBALA DA BUDE GLAVA I DA JE STAVITE NA WALL GRUPE. UKOLIKO VEC IMATE IZ KUCNOG ALBUMA NEKU INTERESANTNU FOTOGRAFIJU, MOZETE I NJU STAVITI NA WALL. ZIRI CINE SAMI UCESNICI. GLASANJE JE NA WALL-u. NA PRIMER: POSALJETE SLIKU, POTPISETE SVOJIM IMENOM I PREZIMENOM I IGRA MOZE DA POCNE.
SRECNO!

Sve ostale podatke možete videti na sledećim adresama:

http://www.e-odmor.rs/

 http://www.facebook.com/group.php?gid=284139741429&ref;=ts

 

NewYorker nagradna igra

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010NewYorker slavi postojanje 777 prodavnica!
Uz malo veštine pogađanja, mirnu ruku i nešto sreće, možeš da kreneš na ekskluzivno putovanje u pustinjsku državu Dubai ili da osvojiš 7.777 evra!
Ukupno se dodeljuje 777 nagrada ukupne vrednosti 25.000 evra!
Potrebno je da odigraš jednostavnu igricu OVDE i da se nakon toga registruješ.
NewYorker prodavnice u Srbiji se nalaze:
- u Novom Sadu, Shopping Center Mercator, Bulevar Cara Lazara
- u Beogradu, TC Usce, Bulevar Mihajla Pupina 6

Kraljevska avantura

Autor nagradneigre | 4 Maj, 2010

Životinjsko carstvo nagradna igra

Učestvuj u nagradnoj igri i popuni album Životinjsko carstvo - Football kings.
Pošalji nagradni list iz albuma najkasnije do 25.08.2010. na adresu:

Kraš Commerce
za nagradnu igru Kraljevska avantura
Bulevar Vojvode Mišića 41
11000 Beograd


Za svaki popunjeni album dobijaš fudbalsku loptu Football Kings i ulaziš u nagradno izvlačenje 01.09.2010. gde te očekuju atraktivne nagrade:
Porodično putovanje u Disneyland + džeparac (za 4 osobe)
Porodično putovanje u Legoland + džeparac (za 4 osobe)
Porodično putovanje u Gardaland + džeparac (za 4 osobe)
10 x Nintendo WII konzola
30 x slatkih paketića
«Prethodni   1 2 3